Στα μέσα της δεκαετίας του 2000, με αφορμή την συχνή ίδια ανάγκη αρκετών ασφαλισμένων για καλύτερη εξυπηρέτηση, γεννήθηκε η σκέψη για την δημιουργία μίας «ξεχωριστής» εταιρίας ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Ξεχωριστή για τους πελάτες και τους συνεργάτες της, μια και θα έκανε πράξη μία πολύ (όπως φαίνεται) δύσκολη υπόθεση. Απλά, να κάνει  τα αυτονόητα κάνοντας έτσι τα πράγματα απλά.

Έτσι δημιουργήθηκε η Ensure.

Λίγα χρόνια μετά, όσο μεγαλώναμε διαπιστώναμε όλο και περισσότερους πελάτες που μας επέλεγαν γιατί σε εμάς έβρισκαν αυτό που δεν είχαν. Να γνωρίζουν «τι παίζει» και να έχουν το προνόμιο της συνειδητής επιλογής.

Αυτό μας οδήγησε στην επόμενη επιλογή μας. Να μετασχηματιστεί η Ensure σε μία «ξεχωριστή» εταιρία υποστήριξης και ανάπτυξης ασφαλιστικών εργασιών απευθυνόμενη κυρίως στην ασφαλιστική αγορά δηλαδή στα δίκτυα διανομής σε συνδυασμό με ασφαλιστικές εταιρίες (distributors & providers).

Με βασική μας αρχή να βρισκόμαστε πάντα δίπλα στον συνεργάτη μας συνδέουμε την πορεία μας με την πορεία των συνεργατών μας.

Δέκα χρόνια τώρα (από το 2007) η Ensure πιστή στις αρχές της, διαγράφει μία σταθερά ανοδική πορεία και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της ασφαλιστικής αγοράς με τον επαγγελματισμό και την συνέπεια σε κάθε της δέσμευση.

Διατηρούμε και αναπτύσσουμε δίκτυα διανομής ασφαλιστικών προιόντων με συγκεκριμένα κριτήρια και προσανατολισμό, δημιουργούμε σταθερές σχέσεις συνεργασίας και ανάπτυξης με ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που έχουν την πλήρη υποστήριξή μας στις κοινές μας επιλογές, διαμορφώνουμε συνθήκες ανάπτυξης των εργασιών των συνεργατών μας και τους ενημερώνουμε διαρκώς για νέες επιλογές και δυνατότητες για τις οποίες παρέχουμε όχι μόνο απλή παρουσίαση αλλά πλήρη, συστηματική και διαρκή εκπαίδευση.

Προσπαθούμε διαρκώς να διατηρούμε το επίπεδο εσόδων τους σε ανοδική πορεία, τόσο με νέες προιοντικές λύσεις όσο και με ενέργειες που περιορίζουν το κόστος λειτουργίας τους σε συνθήκες εντάσεως εργασίας.

Επιδιώκουμε όχι μόνο την οικονομική ευμάρεια των συνεργατών μας με ιδιαίτερα καλούς όρους αμοιβών, αλλά και πρόσθετη επιβράβευση των ίδιων και των ανθρώπων τους για τα αποτελέσματα που πετυχαίνουν μέσα από την προσπάθειά τους.

Εμείς στην Ensure σχεδιάζουμε και εργαζόμαστε μαζί με τους συνεργάτες μας ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, την παροχή κατάλληλων προιόντων ώστε να επιλέγουν οι πελάτες με την βοήθεια του διαμεσολαβητή τους την προτιμότερη λύση γι αυτούς, την άμεση συνδρομή μας για γρήγορη και αποτελεσματική επίλυση όποιων θεμάτων ανακύπτουν στους ίδιους η σε πελάτες τους.

Γι αυτό δεν είναι τυχαίο το moto που έχουμε επιλέξει και ακολουθούμε:
Ensure
Χτίζουμε σχέσεις, βρίσκουμε λύσεις.